• Plesna zvezda
  • Plesna šola - Plesna Zvezda
  • Plesna šola - Plesna Zvezda
  • Plesna zvezda
  • Plesna zvezda

Aktualno

Otroški program

Plesna šola za otroke

Ker se tudi mi zavedamo, da so otroci naša prihodnost in bogastvo, smo se v Plesni zvezdi odločili za nov program, ki je namenjen našim najmlajšim in tudi malo starejšim otrokom.

Beri naprej ...

Wellnes

Wellness vadbe

Drage dame! Ni še konec! Pred nami je še zadnji aktivni mesec, ko se lahko zavrtite, naplešete, družite, poskrbite za svoje telo in pri tem maksimalno uživate v plesnih ritmih.

Beri naprej ...

Naučite se plesati

Spoštovani ljubitelji plesa, Z veseljem vas bomo sprejeli v Plesno zvezdo in vas popeljali v svet plesa in ''nove kulture gibanja'' v petek, 10. aprila 2009 ob 20.00.uri.

Beri naprej ...

TEČAJ PLESA JE LAHKO LEPO DARILO

Z veseljem vas bomo sprejeli v Plesno zvezdo in vas z začetnim tečajem družabnega plesa popeljali v svet plesa in ''nove kulture gibanja''.

Beri naprej ...

PO 1. SPOMLADANSKEM PLESU V PLESNI ZVEZDI

Včerajšnji plesni večer je bil ponovno nekaj posebnega. V Plesni zvezdi smo na 1. Spomladanskem plesu gostili naše tečajnike družabnega plesa , naše vadeče, ki prihajate k nam na wellness vadbe ter vse naše prijatelje.

Beri naprej ...

SPOMLADANSKI PLES

V soboto, 21. marca 2009 ob 20h vabimo vse člane Plesne zvezde, družabnega plesa in wellness vadb, in vse vaše prijatelje, na prvi SPOMLADANSKI PLES v Plesni zvezdi.

Beri naprej ...

Gong terapija

Gong terapija

Zaradi izjemno dobrega odziva in zanimanja v mesecu brezplačne Gong terapije, smo se odločili, da v naš urnik vključimo redne tedenske GONG TERAPIJE,ki jih bomo izvajali vsak četrtek ob 21:15 po Salsa party.

Beri naprej ...

GONG TERAPIJA

Gong terapija

Zdravilne zvočne kopeli z velikim gongom po vadbi Salsa Party od četrtka, 19. februarja naprej. V Plesni zvezdi skrbimo za Vaše zdravje in dobro počutje. Vedno znova iščemo načine kako izboljšati programe in hkrati ponuditi nekaj posebnega.

Beri naprej ...

ZAČETNI TEČAJ DRUŽABNEGA PLESA

Spoštovani ljubitelji plesa, Z veseljem vas bomo sprejeli v Plesno zvezdo in vas z začetnim tečajem družabnega plesa popeljali v svet plesa in ''nove kulture gibanja'' .

Beri naprej ...

Tečaj družabnega plesa

Spoštovani ljubitelji plesa, Z veseljem vas bomo sprejeli v Plesno zvezdo in vas popeljali v svet plesa in ''nove kulture gibanja'' v torek, 6.1.2009 ob 19.00.uri.

Beri naprej ...