• Plesna zvezda
  • Plesna šola - Plesna Zvezda
  • Plesna šola - Plesna Zvezda
  • Plesna zvezda
  • Plesna zvezda

Aktualno

Aktivna zvezda

Plesni tečaj Aktivna zvezda
Foto: Studio54

Spoštovana dame, Novo leto vedno prinaša nov zagon, spremembe in novo energijo. Tako smo tudi v Plesni zvezdi z Novim letom 2009 pripravili nekaj novosti.

Beri naprej ...

JUTRO PO 1.BOŽIČNEM PLESU V PLESNI ZVEZDI

Zbudim se malo pred poldnevom z bolečinami v mišicah, omrtvičenimi blazinicami na stopalih, ''heksnšusom'' v vratu, bolečim grlom... ampak kljub temu s krasnimi spomini na čudovit plesni večer.

Beri naprej ...

BOŽIČNI PLES V PLESNI ZVEZDI

V soboto, 20.12.2008 ob 20h vabimo vse člane Plesne zvezde, družabnega plesa in wellness vadb, in vse vaše prijatelje, na prvi BOŽIČNI PLES v Plesni zvezdi.

Beri naprej ...

SILVESTRSKI TEČAJI

Bi radi v najdaljši noči v letu blesteli tudi na plesnem parketu?

Beri naprej ...

ŠE NI PREPOZNO!

Začenja se najlepši čas v letu, čas prednovoletnih zabav in plesov.

Beri naprej ...

Tečaj družabnega plesa

Obveščamo vas, da smo razpisali dva nova termina začetnih tečajev družabnega plesa.

Beri naprej ...

Dragi prijatelji plesa in Plesne zvezde!

Supaj z mojim dragim računalniškim mojstrom Goranom Sabo sva v teh dneh spremenila način prijavljanja na našo spletno stran. Doslej je prijava potekala tako, da si bil ob prijavi avtomatično uvrščen v rubriko iščem plesalko/plesalca, česar pa mnogi od vas niste iskali.

Beri naprej ...

Po tednu odprtih vrat

Teden odprtih vrat v Plesni zvezdi je za nami. Bil je uspešen in navdihujoč.

Beri naprej ...

Teden odprtih vrat

1. oktobra 2008 odpiramo vrata Plesne zvezde za vse Vas, ki si želite nove kulture gibanja. Da se boste lažje navdušili za tečaj družabnega plesa ali odločili katera wellness vadba Vam najbolj ustreza, Vas v času od 2. do 26. septembra 2008 vabimo na teden odprtih vrat.

Beri naprej ...

Otvoritev plesne šole

V popolnoma prenovljenih prostorih, prijetnem vzdušju manjših skupin pod vodstvom Katarine Venturini in drugih visoko strokovno usposobljenih učiteljev se lahko naučite plesati, izboljšate svoje znanje družabnih plesov ali pa se priključite našim wellness programom sodobnih skupinskih vadb, pripravljenih za celosten razvoj vašega telesa in duha.

Beri naprej ...