• Plesna zvezda
  • Plesna šola - Plesna Zvezda
  • Plesna šola - Plesna Zvezda
  • Plesna zvezda
  • Plesna zvezda

Aktualno

Likovni natečaj

V mesecu septembru 2017 smo razpisali likovni natečaj za vrtce in osnovne šole z naslovom »Plešoča zvezdica«. Otroci so svoje likovne izdelke lahko poslali na naš naslov do konca meseca decembra.

Beri naprej ...

Plesni vikend v Rogaški Slatini, 8.-11. februarja

Plesna Zvezda letos praznuje svojo 10 obletnico delovanja, zato smo za vas pripravili prav poseben podaljšan plesni vikend in oddih v Rogaški Slatini, od 8. do 11. februarja, 2018.

Beri naprej ...

januar, MESEC GLASBE

V januarju vas na hodnikih Plesne Zvezde pričaka glasba v taktu dunajskega valčka.

Beri naprej ...

PLES, 13.1., ob 19:00

Vabljeni na januarski ples v Plesno Zvezdo s Katarino Venturini, v soboto 13. januarja.

Beri naprej ...

LATINO LINE DANCE, 6.1., ob 9:00

Plesno se razmigajmo s CHA CHA CHA v sobotno jutro s Plesno Zvezdo in Katarino Venturini. Se vidimo v soboto, 6. januarja, ob 9:00 v Plesni Zvezdi.

Beri naprej ...

10. OBLETNICA

Vabimo Vas, da od 8. - 11. februarja praznujete z nami 10. OBLETNICO naše plesne šole PLESNA ZVEZDA na plesnem vikendu v Rogaški Slatini.

Beri naprej ...

NIMATE PLESNEGA PARTNERJA, NI PANIKE!!

Pridite na LATINO LINE DANCE v Plesno Zvezdo pri Katarini Venturini. Primerno za moške in ženske vseh starosti.

LATINO LINE DANCE SOLO

- primeren za moške in ženske, ki bi se radi razmigali v sobotno jutro ob latino ritmih. Rezervirajte si svoje mesto s prijavo na 041 634 000 ali info@plesnazvezda.si

VABLJENI NA NOVEMBRSKI PLES

v Plesno Zvezdo pri Katarini Venturini, v soboto 25.11., od 20:00 ure dalje. Med plesom vas čaka tudi mini učna ura, ki je primerna za vsakogar. Se vidimo!

HITRI VIKEND TEČAJ DRUŽABNIH PLESOV

11. in 12. november dopoldan - Nimate časa za vsakotedenske tečaje pa bi se vseeno radi naučili plesati za prihajajoče novoletne zabave ali druge priložnosti? Vabljeni na naš hitri vikend tečaj družabnih plesov in osvojite ali ponovite osnove plesov v paru.