• Plesna zvezda
  • Plesna šola - Plesna Zvezda
  • Plesna šola - Plesna Zvezda
  • Plesna zvezda
  • Plesna zvezda

Sponzor otroških programov Plesne zvezde je Mobitel d.d.

Veseli smo, da lahko sodelujemo s tako ugledno družbo kot je Mobitel, ki je vodilni ponudnik naprednih rešitev mobilnih telekomunikacij. Obisk celoletne plesne šole predstavlja precejšen finančni zalogaj za veliko staršev. S pomočjo družbe Mobitel smo zmanjšali stroške šolnine in tako olajšali staršem, da lažje omogočijo svojemu otroku, da se vključi v naš otroški program.

Celoletna plesna šola za otroke

Ples služi za razvijanje otrokovega občutka za disciplino in obvladovanje lastnega telesa, obvladovanje posameznih delov telesa in njegovih gibalnih sposobnosti, vzgaja dobre reflekse, obvladovanje ritma in prostora in razvija celotne otrokove psihomotorične sposobnosti in spretnosti. Otroci, ki prihajajo v šolo, imajo nemalokrat omejeno zalogo gibalnih navad, zato smo se odločili, da bomo v Plesni zvezdi uvedli plesne programe, ki so namenjeni prav osnovnošolskim otrokom: CELOLETNA PLESNA ŠOLA ZA OTROKE. V ta program se bodo lahko vključili otroci od 6. do 11. leta starosti. Zajemal bo še več zanimivih plesnih korakov in novih dogodivščin.

Plesna šola za otroke

6 do 11 let, 1-krat tedensko po eno uro

Je celoletni program naše plesne šole, namenjen začetnikom, v katerem spoznamo najpriljubljenejše plesne stile in se skupaj naučimo zanimive skupinske koreografije v hip hop, latino, pop in drugih vročih ritmih. Seznanili se bomo tudi z osnovami različnih latino plesov: cha cha cha, samba, salsa, merengue, swing, rock'n'roll, jive... Poleg tega pa se bomo naučili tudi nekaj osnov klasičnega baleta.
Vsako leto bomo pripravimo nove koreografije, ki sledijo najnovejšim glasbenim trendom. Priporočamo ga vsem, ki bojo prvič stopili v plesno šolo, saj boste prav v tem programu spoznali različne plesne zvrsti, ki so trenutno najbolj popularne. Po končanem sklopu vaj pa bomo na predstavitev povabili tudi naše starše in prijatelje.Program je razdeljen po starosti v dve skupini:

Otroška plesna šolaCici zvezdice od 6 - 8,5 let
Program Cici zvezdice je namenjena osnovnošolcem od 1. do 3. razreda osnovne šole. Skupaj spoznavamo različne plesne zvrsti, predvsem pa se naučimo veliko zabavnih skupinskih plesov na najbolj popularne domače in tuje glasbene hite. Po zaključenem programu lahko plesalci glede na pridobljeno splošno plesno znanje nadaljujejo v programu Maksi zvezdice.

Otroci plešejo - Otroški plesMaksi zvezdice od 8,5 - 11 let
Nadaljevalni program Maksi zvezdice pa je namenjen vsem, ki so zaključili program Cici zvezdice ali pa so stari vsaj 8 let in si še vedno želijo spoznavati različne plesne zvrsti. Ta stopnja je že veliko bolj zahtevna in je zagotovo najboljša osnova za nadaljevanje v eni izmed izbranih plesni zvrsti.