• Plesna zvezda
  • Plesna šola - Plesna Zvezda
  • Plesna šola - Plesna Zvezda
  • Plesna zvezda
  • Plesna zvezda

Sponzor otroških programov Plesne zvezde je Mobitel d.d.

Veseli smo, da lahko sodelujemo s tako ugledno družbo kot je Mobitel, ki je vodilni ponudnik naprednih rešitev mobilnih telekomunikacij. Obisk celoletne plesne šole predstavlja precejšen finančni zalogaj za veliko staršev. S pomočjo družbe Mobitel smo zmanjšali stroške šolnine in tako olajšali staršem, da lažje omogočijo svojemu otroku, da se vključi v naš otroški program.

Celoletni plesni vrtec za najmlajše

3 do 6 let, 1-krat tedensko po eno šolsko uro
Plesni vrtec je celoletni program, ki je namenjen predšolskim otrokom od 3-eh let dalje. Zajema vrsto zanimivih plesno-gibalnih igric, skozi katere bodo vaši malčki razvijali svoje motorične sposobnosti, se naučili koordinacije in orientacije v prostoru, poslušanja glasbe, ritma in prvih plesnih korakov. Obljubljamo jim veliko zabave, novih dogodivščin, igre in še več plesa. Otroci so na vajah sami,brez staršev, po končanem sklopu vaj pa bomo na predstavitev povabili tudi mamice in očke.

Plesni vrtec

Otroški plesni vrtecMini zvezdice od 3 - 4 let
Je program namenjen vsem malim nagajivčkom od tretjega leta dalje. Naša plesno-gibalna urica je odlična zabava in rekreacija za malčke, ki so se pri tej starosti sposobni vključiti v družbo brez staršev.
Zanje smo pripravili prav poseben program, kjer malčki na uricah preko enostavnih plesno-gibalnih igric spoznavajo najbolj osnovne in enostavne plesne korake. Na vsaki plesni urici se preselijo v pravljični svet, spoznavajo različne ritme in oblike gibanja (v krogu, kolonah, vrstah, parih, ...), ples, glasba, veselje in smeh so zaščitni znak naših mini zvezdic.

Učenje plesa za otrokeMale zvezdice od 5 - 6 let
Preko različnih gibalnih vzorcev razvijamo otrokove motorične sposobnosti kot so koordinacija, gibljivost, moč, eksplozivnost,... prav tako pa skrbimo za otrokov socialni razvoj. Na naših uricah vzpodbujamo otrokovo domišljijo in se preselimo v čudovit pravljični svet. Pričnemo s spoznavanjem plesnih korakov, počasi sestavljamo zanimive koreografije in se zabavamo.