Celoletna plesna šola za otroke

NOVO: Začetni tečaji LATINO SOLO (Ljubljana, Kranj, Grosuplje, Slovenske Konjice, Domžale, Koper, Škofja Loka)

NOVO: ZAČETNI TEČAJ družabnih plesov, četrtek ob 19:00

Plesna zvezda poročni paket: PRVI PLES

PRESTOPNI PLES, 29. februar, 2020 od 20:00 ure dalje

DEKLIŠČINA, ki vam bo definitivno ostala v spominu

LATINO SOLO PLESNI VEČER, sobota 28. marec, ob 20:00

MINI zvezdice od 3 - 4 let - PONEDELJEK ob 17:00

Je program namenjen vsem malim nagajivčkom od tretjega leta dalje. Naša plesno-gibalna urica je odlična zabava in rekreacija za malčke, ki so se pri tej starosti sposobni vključiti v družbo brez staršev. Na uricah preko enostavnih plesno-gibalnih igric spoznavajo najbolj osnovne in enostavne plesne korake. Na vsaki plesni urici se preselijo v pravljični svet, spoznavajo različne ritme in oblike gibanja (v krogu, kolonah, vrstah, parih, ...), ples, glasba, veselje in smeh so zaščitni znak naših mini zvezdic.

MALE zvezdice od 5 - 6 let - PONEDELJEK ob 18:00

Vadba zajema vrsto zanimivih plesno-gibalnih igric, skozi katere vaši otroci razvijajo svoje motorične sposobnosti, se naučili koordinacije in orientacije v prostoru, poslušanja glasbe, ritma in prvih plesnih korakov. Na naših uricah vzpodbujamo otrokovo domišljijo in se preselimo v čudovit pravljični svet. Pričnemo s spoznavanjem plesnih korakov, počasi sestavljamo zanimive koreografije in se zabavamo. Obljubljamo zabavo, nove dogodivščine, igre in veliko plesa.

CICI zvezdice od 6 - 8,5 let - SREDA ob 17:00

Program Cici zvezdice je namenjen osnovnošolcem od 1. do 3. razreda osnovne šole. Je celoletni program v katerem širimo otrokov gibalni vokabular s tem da spoznamo raznolike plesne stile kot so: hip hop, balet, jazz balet, latinsko ameriški in standardni plesi, pop, rock'n'roll,... Naučimo se veliko zabavnih skupinskih plesov na najbolj popularne domače in tuje glasbene hite in tudi plešemo plese v paru. Po zaključenem programu lahko plesalci glede na pridobljeno splošno plesno znanje nadaljujejo v program Maksi zvezdice.

MAKSI zvezdice od 8 let - SREDA ob 18:00

Nadaljevalni program Maksi zvezdice pa je namenjen vsem, ki so zaključili program Cici zvezdice ali pa so stari vsaj 8 let. Ta stopnja je že veliko bolj zahtevna in je zagotovo najboljša osnova za nadaljevanje v eni izmed izbranih plesni zvrsti. Vsako leto pripravimo nove koreografije, ki sledijo najnovejšim glasbenim trendom. Ples služi za razvijanje otrokovega občutka za disciplino in obvladovanje lastnega telesa, obvladovanje posameznih delov telesa in njegovih gibalnih sposobnosti, vzgaja dobre reflekse, obvladovanje ritma in prostora in razvija celotne otrokove psihomotorične sposobnosti in spretnosti.
Pred božičem in ob koncu šolskega leta pa na odprto plesno uro povabimo tudi starše, sorodnike in prijatelje.

© Copyright 2018 - Kontakt: +386 41 634 000 in/ali info@plesnazvezda.si