Družabni ples
Foto: Claudi Sovre

Družabni ples

Katarina Venturini se že (skoraj) celo življenje ukvarja s plesom v paru. Prepričana je, da se prav VSAK LAHKO NAUČI PLESATI. Njena želja je dvigniti kulturo plesa na višjo, kakovostnejšo raven zato v Plesni zvezdi poučujemo tečaje v majhnih skupinah, se vsakemu gostu posvetimo v celoti in osebno.

Vsak tečaj se sestoji iz osmih zaporednih devetdeset minutnih vaj, enkrat tedensko. V Plesni zvezdi smo s programom družabnega plesa in metodiko učenja unikatni v slovenskem prostoru. Plesna ura je strukturirana iz treh delov. V prvem delu ponovimo, kar smo se naučili na prejšnji uri, v drugem delu se naučimo nekaj novega, v tretjem delu pa ponovimo vse, kar že znamo in na ta način dodobra utrdimo naše plesno znanje.

Na začetnem tečaju se naučimo angleški valček, square rumbo, foxtrott, cha cha cha, hustle in jive.

V nadaljevalnem tečaju se, poleg dodatnih korakov pri vsakem od plesov iz začetnega tečaja, naučimo še dunajski valček, salso, sambo in tango.

Izpopolnjevalni tečaji so pri nas razdeljeni na štiri stopnje: bronasta, srebrna, zlata, klub in platinasta. V vsaki stopnji se naučimo še več korakov k vsakem od plesov, ki jih že znamo, pilimo tehniko plesa in se naučimo še kubansko rumbo, slowfox, bachato, paso doble,  west coast swing, merengue, blues ...

 

POLETNE TEMATSKE DELAVNICE za plesne pare

Letos smo v Plesni zvezdi za vas pripravili prav posebno TEMATSKO POLETJE. Od 2.7. do 25.8. vam bomo ponudili kar 9 TEMATSKIH TEDNOV, 9 DELAVNIC ZA PARE IN 36 LATINO SLO MIX DELAVNIC (v Ljubljani, Kranju in Celju).  Vsak teden bo na sporedu nova zvrst plesa. V Vsakem tematskem tednu vam bomo ponudili nove unikatne lekcije. Vsaka lekcija bo enota zase in se ne bo ponovila. Delavnice si lahko vzamete kot "Grem si malo razmigati možgančke", ali "Ta ples mi je tako všeč, da s želim novih korakov v vsaji koreografiji" ali pa kar tako "Da si malo razširim plesno obzorje". Tudi če izbranega plesa še ne poznate, ga še nikoli niste plesali, se lahko brez pomislekov udeležite delavnice, saj bodo prilagojene na vse nivoje plesnega znanja.

TERMINI DELAVNIC ZA PARE:

  • četrtek 2.7. (samba)
  • ponedeljek 6.7. (bachata)
  • torek 14.7. (hustle)
  • sreda 22.7. (tango)
  • torek 28.7. (cha cha cha)
  • ponedeljek 3.8. (square rumba)
  • torek 11.8. (foxtrot - charleston)
  • sreda 19.8. (slow jive)
  • torek 25.8. (salsa)

LOKACIJA: Plesna zvezda, Šmartinska cesta 152, Ljubljana (stavba Športni center Millenium, 2. nadstropje)

KDAJ: od 20:00 do 21:30 ure

CENA: 10 € na osebo

 

ZAPLEŠITE Z NAMI V POLETJE 2020!!

Ekipa Plesna zvezda