Plesna šola

Ekipa

Manja Žnider

Ples, v takšni ali drugačni obliki, jo spremlja že od začetka osnovne šole. Sprva sta bila to hip-hop in rock'n'roll, pri devetih letih pa se našla v klasičnem baletu. Deset let je plesala pod okriljem Baletne šole Stevens, kjer je od Nene Vrhovec Stevens in Andrewa Stevensa prejela odlično klasično plesno podlago ter z najvišjimi ocenami opravila mednarodne baletne izpite fundacije Legat (The Legat Foundation – Russian Classical Ballet). Šestkrat se je udeležila poletnega baletnega seminarja, kjer so poučevali vrhunski baletni pedagogi. Plesala je v številnih predstavah baletne šole in svojo baletno pot pred začetkom študija medicine sklenila z vlogo Clare v baletu Hrestač.

Po krajšem plesnem premoru se je spoznala s salso in se ji popolnoma posvetila. Trenirala je pri Davidu Vehovcu in postala del plesne skupine Enitan. Zaradi želje po širjenju lastnega plesnega znanja je leta 2018 prvič zaplesala v Plesni zvezdi. Energija učiteljev in plesne šole jo je takoj popolnoma očarala – do te mere, da sedaj tudi sama z največjim zadovoljstvom vodi svojo LATINO solo skupino.

Go back

Naše učitelje odlikuje visoka strokovna usposobljenost, večletne izkušnje in, kar je najpomembnejše, veselje in strast po podajanju našega plesnega znanja Vam, našim ''učencem''.