Plesna šola

Ekipa

Valerija Rahle Mbanwi

Valerija Rahle Mbanwi je svoje življenje posvetila plesu. Z njim se je srečala že zelo zgodaj. Svojo plesno tekmovalno kariero je začela pri sedmih letih. Njen soplesalec je bil Aljaž Škorjanec, s katerim sta v 11-letni tekmovalni karieri postala 19 x državna prvaka ter finalista svetovnih, evropskih in mednarodnih tekmovanj med mladinci, starejšimi mladinci in člani.

Po zaključeni karieri je svoj študij nadaljevala na Akademiji za ples ter ga zaključila z odliko. Med drugim je pri Plesni zvezi Slovenije opravila izpit za plesnega učitelja ter postala inštruktorica Zumbe. Posvetila se je raziskovanju gibalnih sposobnostih plesalcev športnega plesa ter objavila več člankov na to temo. Sodelovala je pri prenovi kataloga standardov strokovnih znanj in spretnosti pri CPI.

Delovala je kot plesna trenerka in pedagoginja v večih plesnih šolah. Opravila je sodniško državno in mednaro licenco ter asistirala večim kandidatom pri opravljanju sodniškega izpita.

Neizmerno uživa ob odkrivanju plesnega giba in predajanju plesnega znanja drugim.

Go back

Naše učitelje odlikuje visoka strokovna usposobljenost, večletne izkušnje in, kar je najpomembnejše, veselje in strast po podajanju našega plesnega znanja Vam, našim ''učencem''.