Tečaji plesa

VPISI V NOVE TEČAJE - september 2019

DARILNI BON - podarite unikatno darilo plesa

LATINO SOLO - VADBA ZA VSE GENERACIJE

Unikaten POROČNI PLES, rezervirajta si vama najljubši termin

Praznuj ROJSTNI DAN s Plesno zvezdo (za otroke in odrasle)

DEKLIŠČINA, ki vam bo definitivno ostala v spominu

Vpis v CELOLETNO PLESNO ŠOLO ZA OTROKE!

Katarina Venturini se skoraj celo življenje vrhunsko ukvarja s plesom v paru. Prepričana je, da se prav VSAK LAHKO NAUČI PLESATI. Njena želja je dvigniti kulturo plesa na višjo, kakovostnejšo raven zato pri nas poučujemo tečaje v majhnih skupinah, se vsakemu gostu posvetimo v celoti in osebno.

Vsak tečaj se sestoji iz osmih zaporednih devetdeset minutnih vaj enkrat tedensko. V Plesni zvezdi smo s programom družabnega plesa in metodiko učenja unikatni v slovenskem prostoru. Plesna ura je strukturirana iz treh delov. V prvem delu ponovimo, kar smo se naučili pri prejšnji uri, v drugem delu se naučimo nekaj novega, v tretjem delu pa ponovimo vse, kar že znamo in na ta način dodobra utrdimo naše plesno znanje.

Na začetnem tečaju se naučimo angleški valček, square rumbo, foxtrott, cha cha cha, hustle in jive.

V nadaljevalnem tečaju se, poleg dodatnih korakov pri vsakem od plesov iz začetnega tečaja, naučimo še dunajski valček, sambo in tango.

Izpopolnjevalni tečaji so pri nas razdeljeni na štiri stopnje: bronasta, srebrna, zlata in platinasta. V vsaki stopnji se naučimo še več korakov k vsakem od plesov, ki jih že znamo ter se naučimo še: salso, rumbo, bachato, west coast swing, merengue, paso doble ...

© Copyright 2018 - Kontakt: +386 41 634 000 in/ali info@plesnazvezda.si