Tečaji plesa

NOVO: Začetni tečaj družabnega plesa, petek 22.11., ob 20.30 uri

BOŽIČNA LATINO SOLO ZABAVA v Festivalni dvorani, 21. december, 2019 od 18:30 ure dalje

MARTINOV PLES, sobota 16.11., od 20.00 ure dalje

Katarina Venturini se skoraj celo življenje vrhunsko ukvarja s plesom v paru. Prepričana je, da se prav VSAK LAHKO NAUČI PLESATI. Njena želja je dvigniti kulturo plesa na višjo, kakovostnejšo raven zato pri nas poučujemo tečaje v majhnih skupinah, se vsakemu gostu posvetimo v celoti in osebno.

Vsak tečaj se sestoji iz osmih zaporednih devetdeset minutnih vaj enkrat tedensko. V Plesni zvezdi smo s programom družabnega plesa in metodiko učenja unikatni v slovenskem prostoru. Plesna ura je strukturirana iz treh delov. V prvem delu ponovimo, kar smo se naučili pri prejšnji uri, v drugem delu se naučimo nekaj novega, v tretjem delu pa ponovimo vse, kar že znamo in na ta način dodobra utrdimo naše plesno znanje.

Na začetnem tečaju se naučimo angleški valček, square rumbo, foxtrott, cha cha cha, hustle in jive.

V nadaljevalnem tečaju se, poleg dodatnih korakov pri vsakem od plesov iz začetnega tečaja, naučimo še dunajski valček, sambo in tango.

Izpopolnjevalni tečaji so pri nas razdeljeni na štiri stopnje: bronasta, srebrna, zlata in platinasta. V vsaki stopnji se naučimo še več korakov k vsakem od plesov, ki jih že znamo ter se naučimo še: salso, rumbo, bachato, west coast swing, merengue, paso doble ...

© Copyright 2018 - Kontakt: +386 41 634 000 in/ali info@plesnazvezda.si