Ples v paru

NOVI TERMINI ZAČETNEGA TEČAJA:
    • srede ob 20:15
NOVI TERMINI NADALJEVALNEGA 1 TEČAJA:
    • ponedeljki ob 20:15
    • srede ob 20:30

PRIJAVA: info@plesnazvezda.si 

Katarina Venturini se ( skoraj) celo življenje ukvarja s plesom v paru. Prepričana je, da se prav VSAK LAHKO NAUČI PLESATI. Njena želja je dvigniti kulturo plesa na višjo, kakovostnejšo raven, zato v Plesni zvezdi poučujemo tečaje plesa v paru v majhnih skupinah, da se vsakemu učencu posvetimo v celoti in osebno.

Katerikoli tečaj družabnega plesa se sestoji iz osmih zaporednih devetdeset minutnih vaj, enkrat tedensko.

V Plesni zvezdi smo z našim programom plesa v paru in metodiko učenja unikatni v slovenskem prostoru. Plesna ura je strukturirana iz treh delov. V prvem delu ponovimo, kar smo se naučili na prejšnji uri, v drugem delu se naučimo nekaj novega, v tretjem delu pa ponovimo vse, kar že znamo in na ta način dodobra utrdimo naše plesno znanje.

Na začetnem tečaju se v osmih vajah naučimo šest plesov: angleški valček, square rumbo, foxtrott, cha cha cha, hustle in jive.

Na nadaljevalnih tečajih se, poleg dodatnih korakov pri vsakem od plesov iz začetnega tečaja, naučimo še dunajski valček, salso, sambo in tango.

Izpopolnjevalni tečaji so pri nas razdeljeni na pet stopenj: bronasta, srebrna, zlata, klub in platinasta. V vsaki stopnji se naučimo dodatne korake k vsakemu od plesov, ki jih že znamo. Predvsem pa na tečajih pilimo tehniko plesa, partnering (vodstvo in sledenje) ter veliko veliko preplesujemo in utrjujemo. Naučimo se še bachato, kubansko rumbo, slowfox.

Naša unikatnost in dodana vrednost pa je tudi v tem, da vsak par, ki se nam pridruži na tečaju družabnega plesa, poleg rednih vaj v živo, prejme tudi dostop do video '' študijskih'' vsebin, video koreografij, ki so se jih učili na tečaju in ki jih njihova skupina zna.