KD Projekt d.o.o.

Prostore Plesne zvezde je obnovilo in uredilo podjetje KD Projekt d.o.o.

DEHA

Člani Plesne zvezde imajo v trgovini DEHA, na Gosposki 5 v Ljubljani 15% popust

Modni dodatki BIJOUX

Člani Plesne zvezde imajo v trgovini Bijoux modni dodatki, ki je locirana v hali A ljubljanskega BTC-ja, 10% popust na gotovino.

Čevljarstvo PETA

Ob predložitvi naše članske kartice imajo člani Plesne zvezde 5% popust na gotovino

BODIFIT

Ob predložitvi naše članske kartice imajo člani Plesne zvezde posebne promocijske cene na promocijski vadbeni paket v vseh BODIFIT centrih po Sloveniji.

Svet križarjenj

Da boste na križarjenju samozavestno in z veseljem zaplesali, vam potovalna agencija Svet Križarjenj s posebno ponudbo podarja kratek plesni tečaj v Plesni zvezdi.

Zlatarski atelje

Člani Plesne zvezde imajo v ZLATARSKEM ATELJEJU s predložitvijo članske izkaznice na vse zlatarske izdelke 12% popust ob plačilu z gotovino.

ORGANIZIRAJ SI POROKO

Brezplačni poročni vodnik do popolne poroke: www.OrganizirajSiPoroko.si
Za vse mladozaročence, svate, slavljence in ljudi, ki imajo radi lepo.

EKOZMETIČNI SALON

Smo prvi ekološko usmerjeni ekozmetični salon v Sloveniji. Naša ponudba obsega kozmetične storitve kot so: nega obraza, depilacija, pedikura, manikura in masaža. Že naše ime pove, da delujemo po ekoloških načelih. V salonu uporabljamo vrhunsko certificirano organsko kozmetiko, ki ni testirana na živalih, ločujemo odpadke, za brezhibno čistočo in urejenost salona skrbimo z biološkimi čistilnimi sredstvi, ter uporabljamo potrošni material primeren za recikliranje.

Ambientje opremljen s pridihom estetike ter s sproščujočo glasbeno spremljavo, ustrežljivo in prijazno osebje pa poskrbi, da se pri nas zlahka počutite sproščeno ter preživite brezskrbne urice miru in ugodja.

Za člane Plesne zvezde nudimo 10% gotovinskega popusta na vse storitve!

© Copyright 2018 - Kontakt: +386 41 634 000 in/ali info@plesnazvezda.si