POLETNI LATINO SOLO MIX v Ljubljani, Kranju in Celju

ZAČETNI TEČAJI DRUŽABNEGA PLESA, četrtek 10.9., ob 18:45 ali 20:30 uri - PRIJAVA !!

DELAVNICE DRUŽABNEGA PLESA V PARU - CELO POLETJE !!!

Družabni ples

Družabni ples

Katarina Venturini se skoraj celo življenje vrhunsko ukvarja s plesom v paru. Prepričana je, da se prav VSAK LAHKO NAUČI PLESATI.

Latino solo

Latino solo

Vadba LATINO SOLO iz Plesne zvezde je PRVA tovrstna unikatna vadba v Sloveniji. Vse koreografije so avtorske in last Plesne zvezde.

Solo salsa

Solo salsa

Solo Salsa party je ena popularnejših wellness vadb v Plesni zvezdi. Vsako sredo jo vodi Katarina Venturini.

Individualne plesne ure

Individualno učenje

Če vam je učenje v skupini neprijetno in tuje in si želite popolnoma individualni pristop zgolj po vaših željah in potrebah, nas pokličite in se dogovorite za brezplačno svetovanje.

Ples za otroke

Ples za otroke

Je program namenjen vsem malim nagajivčkom od tretjega leta dalje. Naša plesno-gibalna urica je odlična zabava in rekreacija za malčke, ki so se pri tej starosti sposobni vključiti v družbo brez staršev.

Poletno varstvo otrok

Počitniško varstvo

Vsako jutro, od ponedeljka do petka, se bomo ob 8ih zbrali v Plesni zvezdi. Najprej se bomo ogreli s posebnimi pilates vajami in zumbo za otroke.

Poročni ples

Poročni ples

Sta se zaradi obilice priprav na najpomembnejši dogodek v življenju v zadnjem hipu spomnila, da bi bilo dobro, da obnovita vajino plesno znanje?

Plesna praznovanja

Rojstnodnevne zabave

V Plesni zvezdi vam nudimo tudi praznovanje prav posebenega rojstnega dne, ki ga ne boste pozabili tako vi kot tudi vaši povabljeni gostje.

Plesi

Plesi

V Plesni zvezdi prirejamo izključno in samo TEMATSKE PLESE. V preteklih letih smo za vas že organizirali JESENSKI in MARTINOV ples, BOŽIČNI ples in NOVOLETNI ples, PUSTNI in SPOMLADANSKI ples.

Preplesavanja

Preplesavanja

PREPLESAVANJA so namenjena utrjevanje plesnega znanja, ki ste ga pridobili tekom plesnega leta. Vsako preplesavanje se začne ob 20:00 in se zaključi do 23:00.

Plesne tehnike

Lekcije tehnike

Lekcije tehnike so namenjene vsem plesnim parom, ki si želijo tehnično izpopolniti in nadgraditi svoje plesno znanje.

Plesni vikendi

Plesni vikendi

Si želite s Katarino Venturini odplesati na PLESNI VIKEND? V plesni sezoni boste imeli kar dve priložnosti, da malo bolj spoznate Katarino Venturini in celotno njeno plesno ekipo učiteljev.