Poletno dogajanje 2021

Poletno dogajanje 2021

S Plesno zvezdo lahko plešete tudi v poletnih mesecih. Za vas smo pripravili raznolike plesne delavnice za PARE, SOLO plesalce in OTROKE.

Družabni ples

Družabni ples

Katarina Venturini se skoraj celo življenje vrhunsko ukvarja s plesom v paru. Prepričana je, da se prav VSAK LAHKO NAUČI PLESATI.

Latino solo

Latino solo

Vadba LATINO SOLO iz Plesne zvezde je PRVA tovrstna unikatna vadba v Sloveniji. Vse koreografije so avtorske in last Plesne zvezde.

Solo salsa

Solo salsa

Solo Salsa party je ena popularnejših wellness vadb v Plesni zvezdi. Vsako sredo jo vodi Katarina Venturini.

Individualne plesne ure

Individualno učenje

Če vam je učenje v skupini neprijetno in tuje in si želite popolnoma individualni pristop zgolj po vaših željah in potrebah, nas pokličite in se dogovorite za brezplačno svetovanje.

Ples za otroke

Ples za otroke

Je program namenjen vsem malim nagajivčkom od tretjega leta dalje. Naša plesno-gibalna urica je odlična zabava in rekreacija za malčke, ki so se pri tej starosti sposobni vključiti v družbo brez staršev.

Sobotne vragolije

Sobotne vragolije

So namenjene vsem pet ali več let starim zvedavim otrokom, ki imajo radi ples in vragolije, ter STARŠEM, ki ob SOBOTAH RADI V MIRU skočijo po opravkih.

Poletno varstvo otrok

Počitniško varstvo 2021

Vsako jutro, od ponedeljka do petka, se bomo ob 8ih zbrali v Plesni zvezdi. Najprej se bomo ogreli s posebnimi pilates vajami in zumbo za otroke.

Poročni ples

Poročni ples

Sta se zaradi obilice priprav na najpomembnejši dogodek v življenju v zadnjem hipu spomnila, da bi bilo dobro, da obnovita vajino plesno znanje?

Plesna praznovanja

Rojstnodnevne zabave

V Plesni zvezdi vam nudimo tudi praznovanje prav posebenega rojstnega dne, ki ga ne boste pozabili tako vi kot tudi vaši povabljeni gostje.

Plesi

Plesi

V Plesni zvezdi prirejamo izključno in samo TEMATSKE PLESE. V preteklih letih smo za vas že organizirali JESENSKI in MARTINOV ples, BOŽIČNI ples in NOVOLETNI ples, PUSTNI in SPOMLADANSKI ples.

Plesne tehnike

Lekcije tehnike in Preplesavanje

Lekcije tehnike so namenjene vsem plesnim parom, ki si želijo tehnično izpopolniti in nadgraditi svoje plesno znanje.

Plesni vikendi

Plesni vikendi

Si želite s Katarino Venturini odplesati na PLESNI VIKEND? V plesni sezoni boste imeli kar dve priložnosti, da malo bolj spoznate Katarino Venturini in celotno njeno plesno ekipo učiteljev.