Poročni ples

VPISI V NOVE TEČAJE - september 2019

DARILNI BON - podarite unikatno darilo plesa

LATINO SOLO - VADBA ZA VSE GENERACIJE

Unikaten POROČNI PLES, rezervirajta si vama najljubši termin

Praznuj ROJSTNI DAN s Plesno zvezdo (za otroke in odrasle)

DEKLIŠČINA, ki vam bo definitivno ostala v spominu

Vpis v CELOLETNO PLESNO ŠOLO ZA OTROKE!

Sta se zaradi obilice priprav na najpomembnejši dogodek v življenju v zadnjem hipu spomnila, da bi bilo dobro, da obnovita vajino plesno znanje? Bi se želela na hitro naučiti nekaj plesnih korakov? Želita, da je vajina poročna koreografinja nekaj posebnega, da bo vsem svatom zastal dih? Morda si želita posebno koreografijo na posebno glasbo, ki vama je draga in vaju morda spominja na čas, ko sta se spoznala in zaljubila?

Ne skrbita! Ni še prepozno!

Prav za vaju, draga mladoporočenca, vajine starše, priče in prijatelje, smo pripravili posebne hitre tečaje, kjer vas bomo naučili plese po vašem izboru, urnik tečaja prilagodili vam in vas tako pripravili, da boste s plesom še bolj užili čarobnost poročnega dne.

Pokličita nas čim prej na 041 634 000 in se dogovorita za brezplačno svetovanje.

Če pa bosta s seboj prinesla še natisnjen poročni plan, ki vama je brezplačno na voljo na spletni strani www.OrganizirajSiPoroko.si, pa vama vsako 5. uro učenja plesa podarimo!

!! NOVO !! - DEKLIŠČINA V PLESNI ZVEZDI
 
Si želiti na poroki presenetiti svate z unikatnim plesom neveste in njenih družič in prijateljic? Potem ste na pravem mestu. V plesni zvezdi vam nudimo dekliščino, kjer se poleg zabave, šampančka in pogostitve naučite tudi plesno koreografijo po vaših željah, s katero lahko potem presenetite svate na svoji poroki, kot flash mob. To je res nekaj enkratnega in unikatnega, kar vam bo za vedno ostalo v spominu.

© Copyright 2018 - Kontakt: +386 41 634 000 in/ali info@plesnazvezda.si